Dermalogica Event with IDI 13.9.2022(Zaměřeno na profesionály)

Dermalogica je volbou číslo jedna v profesionální péči o pleťNaším cílem je vytvářet inovativní produkty, které aktivně zlepšují zdraví pleti a jsou dostupné u kvalifikovaných odborníků vyškolených v akademii Dermalogica nebo na oficiálním e-shopu dermalogica.cz

Téma IDI semináře: Hormony & kůže

Hormony jsou mocnou hybnou silou našich životů – ovlivňující okamžiky od probuzení po spánek, stárnutí, reprodukční cyklus a dokonce i naši náladu!

V rámci tohoto semináře vás vezmeme na cestu za hormony – co jsou to hormony a jak ovlivňují naši pleť a tělo? Hormony jsou součástí přirozeného rytmu života.. od puberty, přes zázrak těhotenství až po poslední fázi menopauzy.

Podíváme se na to, jak mohou hormony ovlivnit kožní změny v průběhu našeho života, co s nimi lze dělat a jak tyto kožní problémy řešit. I když nemusíme všichni zažít tyto hormonální výkyvy, porozumění tomuto tématu rozšíří vaše znalosti, abyste získali důvěru v podpoře a poradenství všem klientům, kteří zažívají hormonální změny pleti.

Odpoledne bude zasvěceno workshopu, kde vám naše produkty představíme, bude možnost si je vyzkoušet i mixovat. K dispozici vám bude celý team Dermalogica CZ.

Seminářem bude provázet Jessica Barber, International Advanced Education Specialist pro EMEA region.

Jessica je zodpovědná za rozvoj školení v maloobchodní divizi v rámci Evropy, Středního východu a v Afriky a podporuje tyto trhy vzděláváním v oboru dermalogica. Je podmanivou řečnicí s vášní pro pleť. Je pravidelně zvána k pořádání webinářů a odborných školení po celém světě.

Pro rezervaci kontaktuje obchodního zástupce Anetu Havlinovou  aneta@dermalogica.cz

13.9.2022, 10:30-15:30

Školící akademie Dermalogica, 

Adresa: Pod Bání 8, Praha 8

Informace o školení

Školitelka

Cena školení

990

Datum a čas konání

13. 09. 2022, 10:30 - 15:30

Místo konání