Tiskové zprávy
2019/6

Luxusní péče a styling Balmain Paris Hair Couture – nyní oficiálně v ČR a na Slovensku

Tradice Balmain vychází ze zákulisí módních show!
Díky historii slavného pařížského módního domu dnes mnoho mezinárodně uznávaných návrhářů pracuje s kolekcemi Balmain Hair Couture při svých show a focení. Ve spolupráci s backstage stylisty vyvinula značka Balmain Paris Hair Couture řadu naprostých nezbytností určených pro vytváření luxusních účesů a stylů. Nyní produkty Balmaim Hair Couture jsou k dostání i v ČR a na Slovensku.

NOVÝ zmatňující ochranný štít proti vlivům vnějšího prostředí – Clear Start Clearing Defense SPF30

NOVÝ Clearing Defense SPF30 je MISTREM v ochraně pleti před vlivy z okolního prostředí. Zmatňující EnviroShield funguje jako štít pokožky a pomáhá ji chránit před  UV paprsky, znečištěným ovzduším, poškozením volnými radikály, mastnou pletí  a dokonce i před make-upem – a to vše bez ucpávání pórů. Pro mladou pleť se sklonem k tvorbě akné. 

Přirozená a organická krása – představujeme značku Zenz Organic

Volba mezi zdravými vlasy a zdravým životním prostředím je krok, který nemusíte podstupovat, pokud používáte  výrobky ZENZ Organic. ZENZ Organic usiluje o udržitelnost průmyslu krásy s ohledem na zákazníky, zaměstnance a životní prostředí. Produkty ZENZ Organic vyráběné v Dánsku neobsahují SLS, MI, parabeny, PPD, PTD, resorcinol, čpavek a mikročástice. Místo toho jsou jejich základem přírodní a certifikované organické složky vysoké kvality, jako je avokádový olej v bio kvalitě lisovaný za studena a bio purifikovaná aloe vera.

Značka Zenz Organic sklízí obrovský úspěch ve Skandinávii (kde se pyšní 15 000 kadeřnickými salony) a nyní je k dostání také v ČR  a na Slovensku.