Tiskové zprávy
2021/1

Nová kolekce BALMAIN HOMME – péče o vzhled moderního gentlemane

Balmain Paris Hair Couture představuje novou kolekci produktů vytvořenou exkluzivně pro muže. Řada Balmain Homme se vyznačuje intenzivní orientálně-dřevitou vůní, v níž se spojují povzbudivé a svěží citrusové tóny bergamotu s dřevitým charakterem vůně santalového dřeva. Kolekce se skládá ze 3 produktů a nádherného dárkového setu.

Nová intenzivně hydratační řada Cactus od Zenz

ZENZ Organic Products představuje nový šampon a kondicionér do nabídky profesionálních produktů: Cactus Shampoo no. 17 a Cactus Conditioner no 18. – řadu vlasové péče bohatou na hydrataci, vitamíny a minerály a registrovanou Vegan Society a ekoštítkem Severská labuť. Dokonalá eko volba zejména pro suché, kudrnaté nebo krepaté vlasy. Nová řada obsahuje 99% přírodních složek, z toho 87% certifikovaných složek organického původu!

Seznamte se s nejlepším osobním trenérem pro váš krk – NOVINKA Neck Fit Contour Serum od Dermalogicy

Bez ohledu na to, jak zdravě vypadá váš obličej, váš výstřih může vyprávět jiný příběh. To proto, že pokožka krku je tenká, jemná a náchylnější k poškození sluncem, fotosenzitivitě z parfémů a prohlubujícím se vráskám, které vznikají v důsledku pohybů při pohledu dolů na naše elektronická zařízení. S věkem ztrácí pokožka sílu a pružnost a krční svaly ochabují. Tyto faktory mohou zhoršit vzhled linek, vrásek a povislé pleti.

Představujeme Neck Fit Contour Sérum, nejlepšího osobního trenéra pro váš krk. Toto lehké, roll-on sérum okamžitě vypíná pokožku, postupně ji tonizuje a zanechá ji viditelně zpevněnou a s definovanými konturami.