Tiskové zprávy
2022/1

Nový vlasový parfém BALMAIN HOMME HAIR PERFUME

Představujeme novinku v pánské řadě Balmain Homme – vlasový parfém s bohatou, intenzivní orientální dřevitou vůní řady Balmain Homme, která v sobě spojuje povzbudivé a svěží citrusové tóny bergamotu s dřevitými prvky vůně santalového dřeva. Použít ho můžete jak na tělo, tak i na vlasy, ke kterým je šetrný díky menšímu obsahu alkoholu a pečujícím složkám.

Nové profesionální nástroje Balmain

Profesionální nástroje Balmain Hair Couture jsou zpátky s upraveným a modernizovaným designem. S profesionální žehličkou na vlasy snadno vykouzlíte rovný účes nebo pružné kadeře a nový profesionální vysoušeč vlasů je lehounký a snadno se používá.

LOVE KOLEKCE BALMAIN – Óda na milostné dopisy

Milenci, příbuzní a nejlepší přátelé si kdysi navzájem posílali vášnivé dopisy zapečetěné voskem, který zajišťoval jejich autenticitu. Milostný dopis je opravdovým výrazem obdivu zvěčněným na kousku papíru. V době digitalizace všeho se vracíme zpět k těmto vyjádřením lásky a vzdáváme minulým dobám hold prostřednictvím Kolekce lásky Balmain Paris Hair Couture. Kolekce lásky Balmain se skládá ze 3 exkluzivních dárkových sad, které jsou doplněny o speciální kartičku Balmain, na niž můžete napsat láskyplný vzkaz. Přiložte vzkaz k dárkové sadě, překvapte své milované a příběh lásky završte dárkem.