Tiskové zprávy
2021/10

LIMITOVANÁ KOLEKCE BALMAIN HAIR COUTURE PODZIM/ZIMA 2021

Předveďte sebevědomý půvab, který nemá zábrany a vyzařuje z něj okázalost. Nová kolekce představuje spojení optimismu se snahou o únik k modernímu výletu. Zahrnuje všechny prvky kolekce Balmain Hair Couture. Silná kombinace Couleurs Couture, produktů pro péči a styling a vlasových doplňků představuje robustní módu pro muže a ženy po celém světě.

Limitovaná edice adventního kalendáře Balmain Město světel 2021

Odpočítávání dnů zbývajících do Vánoc je starodávný rituál pocházející z poloviny 19. století. Odpočítávání nejprve probíhalo formou zapalování svíček. Vše se změnilo, když německé noviny vydaly výtisk s lepenkovým kalendářem s 24 barevnými okýnky. Svět adventních kalendářů tak byl na světě. Jejich podoba se různila, a proto obsahovaly vše od svátečních kartiček až po malé čokolády zabalené do krásného papíru.

Nyní přebírají tradici adventních kalendářů jedinečné luxusní značky. Luxusní dárkový kalendář s vlasovou kosmetikou představila společnost Balmain Paris Hair Couture jako první na světě již v roce 2017. Kalendář byl koncipován jako desetidenní. Letos je dárkový kalendář Balmain Paris Hair Couture ódou na zimní Paříž: „Město světel“ a je dostupný ve dvou velikostech.