Tiskové zprávy
2022/10

Adventní kalendáře BALMAIN 2022

Existuje několik způsobů, jak odpočítávat čas zbývající do Vánoc, ale žádný není tak radostný a luxusní jako dárkový kalendář. Nabízí ideální příležitost k objevení a vyzkoušení nových produktů a zároveň umožní odpočítávat dny, které chybí do nejslavnostnějšího dne roku.

Limitovaná edice BALMAIN podzim/zima 2022

Je to období v roce, kdy se setkávají rodiny i přátelé a kdy vrcholí sezóna obdarovávání a krášlení. Období svátků. Doba naplněná oslavami a uctíváním. Tento rok oslavuje Balmain Hair Couture sváteční sezónu s novou limitovanou kolekcí pro podzim a zimu inspirovanou zlatými detaily typickými pro módní dům Balmain, avšak doplněnou o zelenou barvu, která je pro toto sváteční období charakteristická.

Dárkové balíčky Alterna 2022

U příležitosti letošního 25. výročí založení značky vytvořila ALTERNA speciální dárkové boxy obsahující kombinaci čtyř nejprodávanějších a nejoceňovanějších dvojic šamponů a kondicionérů. Obaly letošních dárkových sad byly vyvinuty a navrženy s ohledem na spotřebitele, kterým není lhostejné životní prostředí, a staly se tak důležitou součástí závazku značky ALTERNA dosáhnout větší udržitelnosti.