Tiskové zprávy
2023/1

4 známky stárnutí pleti -1 snadné řešení: Nové dynamic skin retinol serum

Spotřebitelé hledající rychlé a viditelné výsledky často volí retinol – zlatý standard v ošetřování známek stárnutí pleti. Všechna séra s retinolem si však nejsou rovna.

Z toho důvodu odborníci společnosti Dermalogica vyvinuli vysoce koncentrovaný, rychle působící 3,5% retinoidový komplex na bázi pokročilé směsi retinoidů a podpůrné technologie, který pomáhá změnit vzhled pleti, aniž by narušil její zdraví. Dynamic Skin Retinol Serum snadno zmírní čtyři známky stárnutí pleti během 2 týdnů.**

Limitovaná mini edice Balmain Touch of Romance

Láska má pro různé jedince mnoho různých podob. Avšak jejím univerzálním rysem, po němž všichni toužíme, je to, že musí přinášet vroucnost a útěchu. Vědomí, že jsme milováni, by nám mělo přinášet pocity nadšení, uvádět nás v pokušení a nabudit naše smysly. Nakonec je to celé o tom, jak se cítíme. Protože každý definujeme lásku po svém a stejně tak k ní přistupujeme.

Kolekci „Touch of Romance“ značka Balmain Hair Couture vytvořila, aby vzdala hold právě těm pocitům, které máme, když jsme milováni. Tato kolekce se skládá ze dvou exkluzivních dárkových sad. A je dokonalým způsobem, jak vyjádřit lásku i beze slov.

Novinky Balmain Homme 2023

Vstupte s Balmain Homme do nové éry pánské kosmetické péče. Luxusní řada zahrnuje vše, co muži pro každodenní péči o pleť, tělo, vlasy i vousy potřebují. Typickým znakem, který jednotlivé produkty propojuje, je intenzivní orientálně-dřevitá vůně, v níž se prolínají citrusové tóny bergamotu a santalového dřeva.