Tiskové zprávy
2023/9

POWER OF HAIR – zimní trendová kolekce od Balmain Hair

Kampaň Power Of Hair je součástí kolekce Trend Forecast navržená tak, aby podnítila kreativitu a vášeň vlasových stylistů po celém světě a předvedla neomezené možnosti a transformativní sílu vlasů.

Prostřednictvím řady podmanivých proměn tato kolekce ukazuje, jak mohou různé účesy zcela změnit vzhled člověka a vyvolat různé emoce. Vlasy bývají oslavovány pro svou schopnost vyjadřovat individualitu, podtrhnout krásu a zanechat silný dojem. Kolekce Trend Forecast je tím nejlepším průvodcem k rozvoji kreativity a využití plného potenciálu vlasů. Přináší vše od odvážných střihů vyzařujících sebedůvěru až po zářivé barvy, které jsou vyjádřením samy o sobě.

Nová limitovaná kolekce RENESANCE

Limitovaná kolekce Balmain Hair Couture pro letošní zimu vzdává hold francouzské renesanci a jejímu opulentnímu stylu v umění, architektuře a designu. Toto jedinečné období ve francouzské historii je dlouhodobě obdivováno pro svou krásu, eleganci a vytříbenost. Typickým rysem francouzské renesance, která se odehrávala v 16.století, bylo její zaměření na umění a kulturu. Byla to doba, kdy móda, architektura a malířství dosahovaly svého největšího rozkvětu a francouzský styl byl považován za nejvytříbenější v Evropě.