Tiskové zprávy
2020/10

Limitovaná edice adventního kalendáře Balmain LA Ville Lumière / Město světel

Odpočítávání dnů zbývajících do Vánoc je starodávný rituál pocházející z poloviny 19. století. Odpočítávání nejprve probíhalo formou zapalování svíček. Vše se změnilo, když německé noviny vydaly výtisk s lepenkovým kalendářem s 24 barevnými okýnky. Svět adventních kalendářů tak byl na světě. Jejich podoba se různila, a proto obsahovaly vše od svátečních kartiček až po malé čokolády zabalené do krásného papíru.

Nyní přebírají tradici adventních kalendářů jedinečné luxusní značky. Luxusní dárkový kalendář s vlasovou kosmetikou představila společnost Balmain Paris Hair Couture jako první na světě již v roce 2017. Kalendář byl koncipován jako desetidenní. Letos je dárkový kalendář Balmain Paris Hair Couture ódou na Paříž: „La Ville Lumiere / Město světel“.

NOVINKA! Hydro Masque Exfoliant – lépe hydratuje díky exfoliaci

Většina lidí sahá po hydratační masce, když jejich pleť působí suše, a po exfoliačním scrubu, když pleť působí mdle. Dehydratovaná pleť ve skutečnosti často pro svou vzpruhu potřebuje nejen hydrataci, ale také exfoliaci. Proč? Jednou z příčin, proč dehydratovaná pleť působí napjatě a vyvolává nepříjemné pocity, je přirozený nános odumřelých buněk na jejím povrchu. Přínos šetrné exfoliace, která tyto buňky odstraní, je dvojí: zajistí stimulaci obnovy buněk a odhalí zdravě vypadající pleť. Navíc pomáhá hydratačním složkám proniknout do pleti a zajistit tak maximální účinky.